Waarom Jij als Merk?

Vooral als je gaat solliciteren – maar zeker ook daarna! – is het belangrijk dat je een goede indruk maakt. Maar het is nog beter als je niet eens hóeft te solliciteren omdat je gevraagd wordt.

Denk als een ondernemer

Iedereen is een éénmansbedrijf, of je nou zzp’er bent of werknemer: opdrachtgevers en managers moeten zien waarin je goed bent en je daarvoor vragen. Zo krijg je nieuwe opdrachten en maak je carrière-stappen.

Pupke vet verliest zichzelf
Je kan jezelf kwijtraken.

Blijf jezelf

Er is echter een gevaar met het heel erg bezig zijn met vooruit komen in het leven: je kan jezelf kwijtraken; daar word je moe en ongelukkig van en je kan er uiteindelijk zelfs een burn-out aan overhouden.

Merk: kern & oppervlakte

De oplossing is het toepassen van de principes uit het merk-denken. Maak van jezelf een merk door te werken aan je identiteit. Niet alleen aan de oppervlakkige zaken zoals het zorgen voor een goede presentatie in woord, daad en hoe je eruit ziet, maar ook door te weten wie je bent, wie je wil zijn en wie je kán zijn.

Ontdek & Ontwikkel

Ontdek en Ontwikkel jezelf door dezelfde principes toe te passen als die worden toegepast op het ontwikkelen van een merk. Zo kun je succesvol worden, maar je zal ook beter begrijpen hoe het ontwikkelen van een merk werkt en dan kan je de principes van het merk-denken ook toepassen op organisaties, merken en producten.

Lees ook:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.