Brandscaping

brandscaping

Brandscaping gaat over symbiotische marketing: marketing waarbij merken samenwerken. Het idee is dat er al zoveel merken zijn, dat je doelgroep allang een relatie heeft met één of meerdere merken. Jouw merk moet daarom niet gaan concurreren om aandacht en voorkeur, maar jouw merk moet samenwerken met die merken. Zo kunnen de samenwerkende merken samen waarde creëren voor de doelgroep en voor elkaar. Brandscaping is ontwikkeld door Adrew M. Davis.

Meer over Brandscaping:

Video’s over Brandscaping

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.