Over Communicatie KC

Communicatie KC staat voor Communicatie Kenniscentrum. Missie: makkelijk toepasbaar maken van kennis over communicatie.

Communicatie KC is voor iedereen die actief is in communicatie en marketing. Communicatie KC helpt jou met kennis en coaching. Zo kun je groeien, krijg je meer zelfvertrouwen en lever je betere resultaten. (Klik om contact op te nemen.)

Hoe het begon

In juli 2013 zag ik er tegenop om aan Communicatie KC te beginnen. Er is zoveel kennis die ik in al mijn lessen heb gedeeld en toegankelijk heb proberen te maken. Waar moest ik beginnen? Hoe kon ik alles zó structureren dat de juiste informatie voor de juiste situatie te vinden is? Het was en is een zoektocht die niet ophoudt.

Inmiddels honderden bezoekers

Het is mooi om nu te merken dat Communicatie KC inmiddels voorziet in een behoefte, gezien de honderden bezoekers die deze site dagelijks trekt, vanuit de hele wereld. Veel bezoekers komen binnen via opleidingen en bibliotheken die linken naar Communicatie KC.

Door Harry Smals

harry-smals-poster-pasfoto

Harry Smals, docent communicatie en afstudeerbegeleider bij de hogeschool Windesheim, en daarvóór aan diverse hogescholen sinds 1993, zowel op bachelor- als op masterniveau (ook Engelstalig) en examinator voor de mondeling examens Nima B Marketingcommunicatie en Nima B Interne & Corporate Communicatie, sinds 1998. Ik heb honderden projecten begeleid waarin studenten onderzoek doen en advies over communicatie uitbrengen aan organisaties.

Mijn eerste interesse was design en na de middelbare school ben ik dan ook aan de Design Academy in mijn geboorteplaats Eindhoven gaan studeren. Na drie jaar besloot ik dat ik vooral geïnteresseerd was in hoe designers en merken communiceren via producten. Vandaar dat ik overstapte naar Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit.

Klik om contact op te nemen.

Bezoek ook eens: HarrysHead.com/

Boeken

boeken harry smals 2018

Aan Communicatie KC werkten ook:

Betteke van RulerJeroen van IJzendoornErik ReijndersMarita Vos

Eén reactie

  1. Hoi Harry,

    hartstikke goed dat je in 2013 aan deze klus bent begonnen! Het is een hele waardevolle website geworden. Bedankt!

    Met vriendelijke groet,
    Mariken de Kok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.