Over Communicatie KC

Communicatie KC staat voor Communicatie Kenniscentrum. Het is bedoeld als plek waar studenten en young professionals informatie kunnen vinden waarmee ze tot de beste ideeën kunnen komen voor hun onderzoek en advies over communicatie.

De mooiste ideeën groeien aan een boom van kennis, geworteld in onderzoek.

Mijn ideaal is dat studenten en young professionals de beste informatie kunnen gebruiken op de momenten dat ze deze nodig hebben om tot de beste resultaten te komen met hun onderzoek en advies over communicatie. Het halen van tentamens blijkt hiervoor namelijk niet genoeg te zijn. Ook is het moeilijk om te bepalen welke ideeën uit welke boeken op welke momenten nuttig kunnen zijn. Daarbij komt dat mensen hun informatie vooral van internet halen en niet uit boeken.

Ik zag er tegenop om aan Communicatie KC te beginnen in juli 2013. Er is zoveel kennis die ik in al mijn lessen heb gedeeld en toegankelijk heb proberen te maken. Waar moest ik beginnen? Hoe kon ik alles zó structureren dat de juiste informatie voor de juiste situatie te vinden is? Het was en is een zoektocht, die niet ophoudt zolang er nieuwe inzichten verschijnen.

Toch schept het mij nu voldoening om te merken dat Communicatie KC voorziet in een behoefte, gezien het aantal bezoekers dat maar blijft stijgen.

harry-smals-poster-pasfoto

Harry Smals; docent communicatie en afstudeerbegeleider aan diverse hogescholen sinds 1993, zowel op bachelor- als op masterniveau en examinator voor de mondeling examens Nima B Marketingcommunicatie en Nima B Interne & Corporate Communicatie, sinds 1998. Ik heb honderden projecten begeleid waarin studenten onderzoek doen en advies uitbrengen aan organisaties.

Reactie? Mail naar: CKC@kpnmail.nl

Mijn boeken

boeken harry smals 2018

Andere Boeken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.