Over Communicatie KC

Communicatie KC staat voor Communicatie Kenniscentrum. Het is bedoeld als plek waar studenten en young professionals informatie kunnen vinden waarmee ze tot de beste ideeën kunnen komen voor hun onderzoek en advies over communicatie.

Alles is Communicatie.

Mijn ideaal is dat studenten en young professionals nuttige informatie kunnen toepassen op de momenten dat ze deze nodig hebben om tot de beste resultaten te komen met hun onderzoek en advies over communicatie.

Ik zag er tegenop om aan Communicatie KC te beginnen in juli 2013. Er is zoveel kennis die ik in al mijn lessen heb gedeeld en toegankelijk heb proberen te maken. Waar moest ik beginnen? Hoe kon ik alles zó structureren dat de juiste informatie voor de juiste situatie te vinden is? Het was en is een zoektocht die niet ophoudt.

Het is mooi om nu te merken dat Communicatie KC voorziet in een behoefte, gezien de honderden bezoekers die deze site dagelijks bezoeken.

harry-smals-poster-pasfoto

Harry Smals, docent communicatie en afstudeerbegeleider bij de hogeschool Windesheim, en daarvóór aan diverse hogescholen sinds 1993, zowel op bachelor- als op masterniveau en examinator voor de mondeling examens Nima B Marketingcommunicatie en Nima B Interne & Corporate Communicatie, sinds 1998. Ik heb honderden projecten begeleid waarin studenten onderzoek doen en advies uitbrengen aan organisaties.

Reactie? Mail naar: CKC@kpnmail.nl

Boeken

boeken harry smals 2018

Aan Communicatie KC werkten ook:

Betteke van RulerJeroen van IJzendoornMarita Vos

Alles is Communicatie, want het is onmogelijk om niet te communiceren.

Advertenties

One comment

  1. Hoi Harry,

    hartstikke goed dat je in 2013 aan deze klus bent begonnen! Het is een hele waardevolle website geworden. Bedankt!

    Met vriendelijke groet,
    Mariken de Kok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.