Plan voor Communicatiestrategie: Toelichting

Er zijn heel veel opvattingen over wat er in een communicatieplan moet. Hier heb ik gekozen voor een opzet van een Plan voor Communicatiestrategie waarmee je een communicatiplan kunt maken dat voldoet aan de exameneisen voor Nima Marketingcommunicatie B, of deexameneisen voor Nima Interne en Corporate Communicatie B (die zijn namelijk bijna hetzelfde).

Voor je Bachelor Communicatie scriptie kun je dezelfde opzet gebruiken, maar elke opleiding heeft zijn eigen eisen en die kunnen afwijken van Nima, Zo vereisen bijvoorbeeld de meeste opleidingen meer onderzoek.

Uiteindelijk moet CommunicatieKC een kenniscentrum zijn waar je alle informatie kunt vinden die nodig is voor het correct maken van een communicatieplan dat voldoet aan de exameneisen van Nima of voor een Bachelor Communicatie. Maar hij is nog in ontwikkeling; hopelijk wordt je in ieder geval gemotiveerd om op zoek te gaan naar aanvullende informatie.

Tip:

  • Maak eerst Jouw Communicatieplan van de Eerste Dag voordat je begint aan je definitieve communicatieplan, want dan houd je overzicht; als je meteen begint met je definitieve communicatieplan loop je gevaar dat je de samenhang tussen de onderdelen verliest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.