Onderzoek, advies en rapport

In je vooronderzoek breng je de bestaande situatie globaal in kaart d.m.v. desk-research en trek je een voorlopige conclusie over de gewenste situatie en hoe je daar kunt komen (advies). Dit bespreek je met de opdrachtgever (bijvoorbeeld in een debriefing). Daarna doe je het hoofdonderzoek bestaande uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Het communicatieplan beschrijf je in een rapport, daarin staan de onderdelen van Communicatieplan, aangevuld met: voorwoord, management summary, inhoudsopgave, inleiding plus bronnenlijst en bijlagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.